Šikovný trh - Ondrejský 3.12.2016 - Synagóga Ružomberok

08.12.2016

Ďakujeme všetkým zúčastneným tvorcom, účinkujúcim, podporovateľom, kamarátom a rodinám, bez ktorých by sme toto krásne podujatie nemohli opäť uskutočniť.

Ďakujeme KDAH a vedeniu mesta Ružomberok za poskytnutie priestorov Synagógy, Súkromnej ZUŠ Dotyk za pekný program, hudobnému zoskupeniu Orientalico za dynamické otvorenie Šikovného trhu, našej "dvornej" kapele Mince vo fontáne za  celodennú starostlivosť a  hudoný doprovod, Simone Hulejovej a Andrejovi Kryštofovi za prekrásne spestrenie v tónoch šanzónov, fotografovi Milanovi Surovému za profesionálne zábery z podujatia a v neposlednej rade p. Richardovi Andrejčákovi s fi. PrintArt Ružomberok za tlač programových letáčikov.

Našim generálnym partnerom bol OZ Lokal, Kvetka Legerská, ktorej touto cestou ďakujeme za skvelú spoluprácu a spájanie Liptova, ktoré sa im s Jankou Mrlianovou z Komunitnej nadácie Liptov darí. Dôkazom ich niekoľkoročnej práce a ocenením ich vytrvalosti je i ocenenie Projekt so srdcom 2016 s projektom Daruj knihu - viac tu : Projekt so srdcom 2016  Na podujatí odovzdávali knižky deťom z detských domov, ktoré si deti vysnívali vďaka spoločnému projektu Komunitnej nadácie Liptov, ktorá tento projekt naštartovala pred rokmi inšpirovaná Komnitnou nadáciou v Bratislave a OZ Lokal : Daruj knižku pod vianočný stromček 2016,

Viac foto z akcie tu: Šikovný trh - Ondrejský

Video Ružomberskej TV tu:Ondrejský šikovný trh

A boli sme i v tlači, viac tu: Šikovný trh opäť v synagóge